Gastenboek

Schrijf een bericht in ons Gastenboek:

 
 
 
 
 
 
 
 
Alle velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mailadres wordt niet getoond.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan wij wel uw IP adres op ( 35.173.234.237 )
Uw bijdrage wordt eerst door een van onze vrijwilligers gecheckt, wij houden ons het recht voor om bijdragen te wijzigen, verwijderen of niet te plaatsen.
Anthel Reijnders uit Bussum
Beste organisatie,

Hartelijk dank voor deze goed georganiseerde markt. Als alles zo soepel verloopt, zie je bijna niet hoeveel werk er achter de schermen heeft plaatsgevonden. Petje af voor de organisatie.

Anthel Reijnders / identity-art & mixed media
wil westerweel uit Zutphen
Fijn om zoveel bewonderaars van mijn "schoonheid van het verval"-fotografie te hebben kunnen ontmoeten in de Bathmense kerk die ook dit jaar weer erg mooi ingericht was.
Compliment aan de organisatoren en vrijwilligers!
Graag tot volgend jaar met een nieuwe collectie.
Rike Beekman uit Deventer
Wat een fijne dag om op terug te kijken; goed georganiseerde markt, mooie plek, fijn publiek en mooi weerโ€ฆ... bedankt!!
Gerrit Roosjen uit WARNSVELD
Heb met veel plezier deelgenomen aan de kunstmarkt (gelukkig geen creamarkt). Hoewel niets verkocht, kijk ik met genoegen en tevreden terug op de vele gesprekken en contacten met belangstellende bezoekers. Fijn dat de winnaar van mijn ter beschikking gesteld kunstwerk daar blij mee is. Mijn complimenten aan de organisatoren van dit mooie evenement. Het smaakt naar meer.
Loes Korsten uit Almelo
Het was erg leuk en gezellig om in Bathmen te staan. Ook het demonstreren van het anodiseren van het titanium vonden de bezoekers en ik leuk. Organisatie bedankt !!!
Hartelijke groet,

Loes

Er is bij mij op de kraam een zilverkleurige oorbel achtergelaten.
Ik zal een fotootje op jullie site zetten.
ria tijhaar uit schalkhaar
Gisteren, 2 september 2017, met veel plezier weer deel genomen aan de Bathmense kunstmarkt. Een mooi gevarieerd aanbod van kunst, fijn publiek en een zeer goede organisatie, al met al een zeer geslaagde dag. Het mooie weer hielp een handje mee. Wendela, Monique en Pauline en alle andere vrijwilligers, dank voor de zeer goede organisatie, ik voelde mij wederom zeer welkom!
Een markt om graag weer terug te komen.
Nelly van maanen uit Brielle
Het was weer geweldig afgelopen zaterdag. Zelfs het weer viel achteraf enorm mee. Een markt waar je als kunstenaar graag staat en als bezoeker graag komt. Organisatie, enorm bedankt voor alle goede zorgen. Ik heb genoten en wat ik zo hoorde, de bezoekers ook
Het was weer een zeer plezierige dag gisteren met leuk geรฏnteresseerd publiek. Het is een kunstmarkt waar het niveau van de aangeboden kunst goed is en dat is ook de reden waarom je als kunstenaar graag aan deze markt deel neemt. De organisatie is goed en men heeft er een goed oog voor om een gevarieerd aanbod aan kunstenaars bij elkaar te krijgen. Bij deze wil ik graag Pauline bedanken voor haar geweldige inzet in deze.
Minca Nijboer uit Zutphen
Vandaag 2 september 2017 voor het eerst aan jullie kunstmarkt deelgenomen.
Wij voelden ons als GAST ontvangen en hebben alleen daardoor al een hele mooie dag gehad.
Anneke Dijkhuis uit Haaksbergen
Dankzij de goede organisatie kan ik terugkijken op een zeer succesvolle, sfeervolle en gevarieerde kunstmarkt in Bathmen.Bedankt Pauline, Wendela en Monique en natuurlijk alle medewerkers die voor deze geslaagde dag hebben zorg gedragen.
nelly van maanen uit oudenhoorn
Wat een leuke, gezellige, gevarieerde, en goed georganiseerde kunstmarkt. Ik heb genoten. Ik had een prachtige plek in de kerk, die druk bezocht werd door geรฏnteresseerde bezoekers.
Organisatie, van harte bedankt
nelly van maanen
Charles Michels uit Deventer
Met veel plezier weer op deze markt gestaan! En de getoonde kunst is hier altijd heel divers en van zeer goed niveau! Groot compliment aan de organisatie.
IneLouise Mourick uit Bad Bentheim (Duitsland)
Beste organisatie,
Bij deze wil ik alle medewerkers bedanken voor de perfecte organisatie van de kunstmarkt in Bathmen en het vele werk wat verzet moet worden om tot dit resultaat te komen. Het was een hele mooie dag met veel geรฏnteresseerde bezoekers. Goede ruime kramen.
Met vriendelijke groet: IneLouise Mourick, Bad Bentheim (D)
Bertus Seinen uit Nijverdal
Hallo organisatie,
het was een hele gezellige en voor ons succesvolle kunstmarkt op zaterdag 3 september jl.
Alles prima geregeld. We komen volgend jaar graag terug.

met groet
Bertus&Trudy Seinen
Bertus Seinen schilderijen
Gisteren was een bijzondere en mooie dag voor mij op de kunstmarkt. De kunstmarkt in Bathmen was jaren geleden mede de aanleiding om mijn edelsmeed bedrijf Anja Design Sieraden op te richten. Jaren heb ik het erg bijzonder gevonden om in mijn eigen dorp op een goed georganiseerde kunstmarkt te mogen staan.
Gisteren was de kunstmarkt een afsluiting voor mijn werk als edelsmid vanwege blijvend schouderletsel.

Organisatie, hartelijk dank voor de samenwerking van afgelopen jaren!

Hartelijke groet,
Anja van Proosdij
Anja Design Sieraden
Wil van Zetten uit Capelle aan den IJssel
Beste Pauline en medeorganisatie,

Het was weer heerlijk om op jullie markt te zijn, leuke sfeer altijd positief en een leuke kraam naast me, Bas van Loo, heel leuk dat mode en vooral vakmanschap een plaats binnen de kunst krijgt. Textiel is natuurlijk ook de basis van mijn sieraden.
Groet,
Wil van Zetten
Jean Groenendijk uit Lexmond
+/- 10 jaar geleden eens meegedaan,waarom zolang gewacht?
Toen waren de kunstmarkten nog kunstmarkten, inmiddels zijn de meeste creamarkten geworden, niks mis mee, alleen is dat prettig wanneer dit ook vermeld wordt.
Dus na veel goede recensie's op naar Bathmen.
Hรฉ hรฉ, eindelijk een geweldige markt, zou niet anders durven zeggen, ben namelijk gekozen als mooiste kraam, waar ik uiteraard zeer vereerd mee ben.
Hoop dan ook volgend jaar weer aanwezig te mogen zijn.
Ik dank het hele team voor de voortreffelijke organisatie en de geweldige medewerking.
vr Jean
Rudy Volbeda
Beste Pauline en andere organisators. Het was een goed georganiseerde kunstmarkt, een heerlijke sfeer en het was lekker druk. Naar mijn mening heeft het ook niet ontbroken aan voldoende publiciteit vooraf. Ook attent dat er in de loop van de dag iemand kwam vragen of alles naar wens verliep. De lokatie is steeds weer sfeervol. Dank en tot ziens.
Marije Gies uit Raalte
Leuk dat we weer terug mochten komen!

Het was heerlijk weer, alles was weer goed geregeld en er was weer veel belangstelling.En niet onbelangrijk ook goed verkocht. Het was een mooie dag. Bedankt en hopelijk tot een volgende keer.

Groetjes Marije en Conrad.
Adrian Salomรฉ
Hallo Pauline,
Dank voor het mee mogen doen aan de bbkk.
Een zeer gevarieerd aanbod van kunst.
Ondanks het regenachtige weer, veel geรฏnteresseerde bezoekers.
Kortom een fijne dag en voor herhaling vatbaar.
Volgend jaar doe ik graag weer mee.

Met vriendelijke groet,
Adrian Salomรฉ