Gastenboek

Schrijf een bericht in ons Gastenboek:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alle velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mailadres wordt niet getoond.
Uit veiligheidsoverwegingen slaan wij wel uw IP adres op ( 44.192.247.184 )
Uw bijdrage wordt eerst door een van onze vrijwilligers gecheckt, wij houden ons het recht voor om bijdragen te wijzigen, verwijderen of niet te plaatsen.
32 berichten.
Marlies uit Apeldoorn
Mijn eerste keer Bathmen, goed georganiseerd, petje af in deze coronatijd.
Mooi weer, mooie mensen en erg goed ontvangen door het publiek, goed verkocht op deze prima dag.
Doris Brune uit Borne
Het was fijn om weer deel te kunnen nemen aan een mooie kunstmarkt. Heb ervan genoten. Hartelijk dank aan de organisatie en wellicht tot een volgende keer
Anuka uit Alkmaar
Het was weer een fijne dag in Bathmen. Goed om mee te kunnen doen. Lekker veel leuke mensen en goed weer (aan welke knop draaien jullie altijd?).
De organisatie is prima, de locatie prachtig en de verkoop goed. Bedankt!
Nathalie Roelofsen uit Harderwijk
Hartelijk bedankt voor de goede organisatie. Ik heb een hele leuke dag gehad. veel bezoekers aan de kraam en veel gepast.
Loes Korsten uit Almelo
September 2019
Goed georganiseerde, gezellige en goedbezochte kunstmarkt met geรฏnteresseerd publiek. Bedankt organisatie!!

Loes
Jos Engbersen uit Almelo
Wederom een prima editie van de Bathmense kunstmarkt. De organisatie lijkt zelfs het weer naar hun hand te kunnen zetten.....! De kracht? Het humeur van deelnemer en bezoeker krijgt door aanwezig te zijn gegarandeerd een positieve impuls: je wordt er vrolijk van. Tot een volgende keer.
Edith van der Burg uit Arnhem
Wat weer een erg fijne markt, goed georganiseerd en tegen alle verwachtingen in best wel prachtig weer, daardoor lekker druk.
Wij vonden het een top dag
Ruud de Jong - Raw Dee Photography uit Arnhem
Wat een uitstekende kunstmarkt was het weer. Uitstekend georganiseerd (zoals elk jaar), prachtige lokatie en vriendelijke mensen. Veel contacten en veel mensen die iets van me mee naar huis namen. En als kers op de taart de juryprijs gewonnen! Volgend jaar ben ik er weer bij!
Jean Groenendijk uit Lexmond
Kunst in Bathmen, nog een van de weinige evenementen waar kunst kunst is.
Heb dit jaar weer erg genoten, geweldige bezoekers met interesse.
Organisatie was weer top.
Anthel Reijnders uit Bussum
Beste organisatie,

Hartelijk dank voor deze goed georganiseerde markt. Als alles zo soepel verloopt, zie je bijna niet hoeveel werk er achter de schermen heeft plaatsgevonden. Petje af voor de organisatie.

Anthel Reijnders / identity-art & mixed media
wil westerweel uit Zutphen
Fijn om zoveel bewonderaars van mijn "schoonheid van het verval"-fotografie te hebben kunnen ontmoeten in de Bathmense kerk die ook dit jaar weer erg mooi ingericht was.
Compliment aan de organisatoren en vrijwilligers!
Graag tot volgend jaar met een nieuwe collectie.
Rike Beekman uit Deventer
Wat een fijne dag om op terug te kijken; goed georganiseerde markt, mooie plek, fijn publiek en mooi weerโ€ฆ... bedankt!!
Gerrit Roosjen uit WARNSVELD
Heb met veel plezier deelgenomen aan de kunstmarkt (gelukkig geen creamarkt). Hoewel niets verkocht, kijk ik met genoegen en tevreden terug op de vele gesprekken en contacten met belangstellende bezoekers. Fijn dat de winnaar van mijn ter beschikking gesteld kunstwerk daar blij mee is. Mijn complimenten aan de organisatoren van dit mooie evenement. Het smaakt naar meer.
Loes Korsten uit Almelo
Het was erg leuk en gezellig om in Bathmen te staan. Ook het demonstreren van het anodiseren van het titanium vonden de bezoekers en ik leuk. Organisatie bedankt !!!
Hartelijke groet,

Loes

Er is bij mij op de kraam een zilverkleurige oorbel achtergelaten.
Ik zal een fotootje op jullie site zetten.
ria tijhaar uit schalkhaar
Gisteren, 2 september 2017, met veel plezier weer deel genomen aan de Bathmense kunstmarkt. Een mooi gevarieerd aanbod van kunst, fijn publiek en een zeer goede organisatie, al met al een zeer geslaagde dag. Het mooie weer hielp een handje mee. Wendela, Monique en Pauline en alle andere vrijwilligers, dank voor de zeer goede organisatie, ik voelde mij wederom zeer welkom!
Een markt om graag weer terug te komen.
Nelly van maanen uit Brielle
Het was weer geweldig afgelopen zaterdag. Zelfs het weer viel achteraf enorm mee. Een markt waar je als kunstenaar graag staat en als bezoeker graag komt. Organisatie, enorm bedankt voor alle goede zorgen. Ik heb genoten en wat ik zo hoorde, de bezoekers ook
Liesbet Optendrees uit Enter
Het was weer een zeer plezierige dag gisteren met leuk geรฏnteresseerd publiek. Het is een kunstmarkt waar het niveau van de aangeboden kunst goed is en dat is ook de reden waarom je als kunstenaar graag aan deze markt deel neemt. De organisatie is goed en men heeft er een goed oog voor om een gevarieerd aanbod aan kunstenaars bij elkaar te krijgen. Bij deze wil ik graag Pauline bedanken voor haar geweldige inzet in deze.
Minca Nijboer uit Zutphen
Vandaag 2 september 2017 voor het eerst aan jullie kunstmarkt deelgenomen.
Wij voelden ons als GAST ontvangen en hebben alleen daardoor al een hele mooie dag gehad.
Anneke Dijkhuis uit Haaksbergen
Dankzij de goede organisatie kan ik terugkijken op een zeer succesvolle, sfeervolle en gevarieerde kunstmarkt in Bathmen.Bedankt Pauline, Wendela en Monique en natuurlijk alle medewerkers die voor deze geslaagde dag hebben zorg gedragen.
nelly van maanen uit oudenhoorn
Wat een leuke, gezellige, gevarieerde, en goed georganiseerde kunstmarkt. Ik heb genoten. Ik had een prachtige plek in de kerk, die druk bezocht werd door geรฏnteresseerde bezoekers.
Organisatie, van harte bedankt
nelly van maanen
QR Code Business Card